Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/maroliict/domains/maroli-ict.nl/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/maroliict/domains/maroli-ict.nl/public_html/includes/common.inc).

Concultancy

Concultancy

 

Maroli ICT levert ook diensten als het gaat om consultancy.

Deze concultancy bestaat uit het adviseren van een technische oplossing voor een ICT uitdaging welke u binnen uw bedrijf heeft. Iedere vorm van consultancy kan worden opgevolgd door een implementatie en daarna is beheer van uw oplossing door Maroli ICT altijd mogelijk.

Consulancy leidt vaak tot een advies over hoe dingen nu en vooral in de toekomst aan te pakken. Dat kan gaan van een simpel advies tot het niet doen van een bepaalde aanschaf tot aan het adviseren om gefasseerd tot implementatie over te gaan.

In zo'n gefasseerd advies staat vaak ook de reden om iets op die manier aan te pakken. Onze ervaring leert ons nog dagelijks dat overhaaste beslissingen niet het gewenste resultaat op de lange termijn opleveren. Daarnaast weten wij al lang van te voren welke nieuwe (betere) producten er in de nabije toekomst uitkomen, en zo'n advies zullen we altijd meenemen in ons rapport