Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/maroliict/domains/maroli-ict.nl/public_html/includes/menu.inc).

Draytek Vigor 3300 serie

Draytek Vigor 3300 serie

 

Multi WAN security router: DrayTek Vigor 3300V+

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een router met meerdere WAN poorten, dan is de DrayTek Vigor 3300V+ Multi WAN security router een geschikte oplossing. Naast de VPN functionaliteit beschikt de Vigor 3300V+ over diverse functionaliteiten die de totaaloplossing voor een bedrijf compleet maken, zoals een uitgebreide firewall, load balancing en VoIP mogelijkheden.

VoIP
De Vigor 3300V+ is de ideale oplossing als u wilt overstappen naar VoIP met behoud van ISDN en/of analoge telefonie. De Vigor 3300V+ is uitgerust met 2 VoIP module slots voor VoIP toepassingen. De modules van DrayTek die hiervoor gebruikt kunnen worden, zijn:

VFXS4
4 poorts FXS module voor het aansluiten van analoge telefoontoestellen

VFXO4
4 poorts FXO module voor het aansluiten van een analoge telefooncentrale

VISDN1
4 poorts ISDN TE module voor het aansluiten van de interne lijn van de telefooncentrale en lijnen direct vanaf de NT

VISDN2
4 poorts ISDN NT/TE module voor het aansluiten van een ISDN telefooncentrale

Met de modules is het mogelijk om de Vigor 3300V+ vrij in te vullen naar de gewenste situatie. Voor meer informatie over de VoIP modules klik hier.

VPN concentrator
De Vigor 3300V+ ondersteunt 200 simultane VPN verbindingen en beschikt over een speciale processor die alleen bestemd is voor het VPN verkeer. Hierdoor is de Vigor 3300V+ geschikt voor de grotere VPN oplossingen, denk aan het koppelen van nevenvestigingen met het hoofdkantoor of het koppelen van thuiswerkers met het kantoor.

4 WAN
Omdat de Vigor 3300V+ over 4 WAN poorten beschikt, kan er via load balancing bepaald worden welk verkeer via welke WAN poort gaat en welke LAN poort er gebruik van mag maken. Daarnaast ondersteunt elke WAN poort meerdere publieke IP adressen.

Multiple LAN subnets
Een andere unieke functionaliteit van de Vigor 3300V+ is de mogelijkheid om op elke LAN poort een eigen netwerk/IP-range in te configureren. Tevens kan er op elke LAN-poort een eigen DHCP-server worden ingesteld.

• 4x WAN
• 4x LAN
• ISDN NT/TE modules*
• FXS/FXO modules*
• Firewall
• 200 simultane VPN tunnels
• Bandwidth Management & QoS
• Multiple LAN subnets
• TR-069 protocol
* optioneel