Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/maroliict/domains/maroli-ict.nl/public_html/includes/menu.inc).

Draytek Vigor Fly 200/210

Draytek Vigor Fly 2x0

 

Nieuw: DrayTek VigorFly 200
DrayTek introduceert vandaag de DrayTek VigorFly 200. De VigorFly 200 is een instapmodel router van DrayTek dat geschikt is voor diverse toepassingen. Het is een compacte router die ideaal is voor UMTS/HSDPA 3,5G toepassingen. Daarnaast kan de VigorFly 200 worden ingezet als projectmatige kostenefficiënte oplossing.

De VigorFly 200 heeft 4 LAN poorten, wireless n (vaste antennes), een firewall en een USB poort voor 3,5G toepassingen.

UMTS/HSDPA 3,5G
Art.nr VF200

Veel mensen maken tegenwoordig zowel particulier als ook zakelijk gebruik van USB dongels voor mobiel gebruik van het internet . De snelheden van USB dongels zijn tegenwoordig dusdanig hoog, dat het mogelijk is om probleemloos met meerdere mensen tegelijk gebruik te kunnen maken van deze verbinding. Voor deze toepassing is de VigorFly 200 een ideale oplossing. Doordat deze router klein van stuk is, is deze handig mee te nemen,waardoor deze erg geschikt is voor bijvoorbeeld vakantie op de camping of zakelijke events, zoals een beurs.

Functionaliteiten
• 1 WAN poort
• 4 LAN poorten
• Wireless 802.11n (vaste antennes)
• USB poort voor 3,5G
• Firewall

De Vigor Fly 210 heeft snellere lan poorten.