Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/maroliict/domains/maroli-ict.nl/public_html/includes/menu.inc).

HP Pro 3500 MT en Office 365

 

Bundelaanbieding: HP Pro 3500 met Office 365 voor midden en Kleinbedrijf

 

 

Intel Core i5-3470 (3.2GHz, 6MB L3), 4GB DDR3 SDRAM, 500GB 7200 rpm SATA, SATA SuperMulti DVD-RW, Intel HD Graphics 2500, Windows 7 Professional 64 / Windows 8 Pro 64

+

Microsoft Office 365 Small Business (E8E89AA)

Product kenmerken
Ideaal voor business. De prestaties die u nodig heeft voor een gunstige prijs De nieuwe HP Pro 3500 microtower business pc ? krachtig, uitbreidbaar en modern van binnenuit.

Kenmerken

Met Windows 7 Professional en/of andere besturingssystemen

Ideale tool voor succes
- De nieuwste 2e en 3e generatie Intel® Core? processoren leveren optimale prestaties. Geïntegreerde Intel® HD Graphics geeft presentaties een nieuwe impuls met uitstekende visuele prestaties.
- Drie PCI Express x1 slots en één PCI Express x16 slot bieden aanpassings- en uitbreidingsopties.
- Aansluitmogelijkheden dankzij tal van handig geplaatste poorten, waaronder zes USB 2.0-poorten (2 voor, 4 achter), RJ-45 Ethernet, audio lijningang/lijnuitgang, microfoon en hoofdtelefoon.
- Ondersteuning voor twee onafhankelijke monitoren met standaard VGA en DVI-D videouitgangen verhoogt de productiviteit.

Essentiële beveiliging
- Bescherm uw informatie en identiteit met HP ProtectTools, een uitgebreide set in de hardware en software ingebouwde beveiligingskenmerken.
- Verwijder gevoelige informatie permanent met HP Disk Sanitizer en File Sanitizer. Versleutel data op de vaste schijf om die onleesbaar te maken voor onbevoegde gebruikers met Drive Encryption en bewaar wachtwoorden voor beveiligde websites en applicaties met Password Manager.

Wij staan achter u
- Gebouwd op duurzaamheid. Elke HP business pc doorloopt een trapsgewijs testproces van ruim 115.000 uur om u een waardevaste investering te garanderen.
- Vertrouw op bekroonde service en support met standaard 1 jaar garantie van HP. Aanvullende dekking is beschikbaar via HP Care Pack Services.

 

 

Product kenmerken
Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Premium

De nieuwste versie van Office, plus een geavanceerde e-mailvoorziening, een openbare website, functies voor webconferenties en het delen van documenten. En dat alles is uiterst gemakkelijk te beheren, zonder specifieke IT-expertise.

Office op uw desktop en onderweg

Met de nieuwste versie van de betrouwbare Office-toepassingen kunt u fraaie documenten maken, meer inzicht krijgen in uw gegevens en overtuigende presentaties geven, ook onderweg.

- Office gebruiken op meerdere apparaten. Office-toepassingen zijn te gebruiken op meer apparaten dan ooit tevoren, waaronder de pc, Mac en Windows-tablet.
- U krijgt meer voor elkaar met Office on Demand. Zit u niet op uw eigen werkplek? Stream dan een complete versie van Office op een willekeurige Windows 7- of Windows 8-pc met een internetverbinding.
- Alle wijzigingen zien wanneer u samen aan bestanden werkt. Blijf op de hoogte van ieders wijzigingen in hetzelfde document, zelfs als wijzigingen tegelijkertijd worden aangebracht.

Professionele informatietechnologie, geen expertise vereist

Het implementeren, beheren en beveiligen van Office 365 is reuze eenvoudig dankzij de gebruiksvriendelijke, onlinebeheerconsole, de toonaangevende beveiliging tegen malware en spam, en de waarborg voor 99,9% uptime met financiële garantie.

- Office snel installeren en implementeren. Het instellen van gebruikers is een kwestie van seconden.
- Automatische updates. U hebt altijd de nieuwste tools, zonder dat u werkzaamheden hoeft te onderbreken en zonder vertraging.
- Het beheer is uiterst eenvoudig. U kunt gemakkelijk e-mailaccounts beheren en regels voor het delen van documenten en andere toegangsregels instellen, waar u zich ook bevindt.

Laat zien hoe professioneel u bent

Professionaliteit uitstralen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Maak fraaie documenten, bouw een opvallende website, gebruik e-mail met een eigen domeinnaam, enzovoort.

- Ontwerp marketingmateriaal op maat. Maak indruk met documenten die bij uw merk en uw klanten passen.
- Promoot uw bedrijf met een website. Maak in een handomdraai een gemakkelijk bij te houden website, zonder extra kosten voor hosting.
- Houd indrukwekkende onlinevergaderingen. Onderhoud online contact met klanten en partners via HD-videoconferenties en de functie voor scherm delen.

 

Bundelprijs:  € 559,00 Excl. BTW