Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/maroliict/domains/maroli-ict.nl/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/maroliict/domains/maroli-ict.nl/public_html/includes/common.inc).

Internet

Internet

 

Met uw bedrijf het Internet op?

Het Internet wordt door miljoenen mensen over de hele wereld bezocht. Het is voor bedrijven dus een ideale plek om hun producten en diensten aan te bieden. Of om andere informatie te geven, zoals prijslijsten, leveringsvoorwaarden en bijvoorbeeld de adressen van alle vestigingen. Adverteren via het internet is een moderne manier van communiceren. Bovendien profileert u zich als een 'bedrijf dat met de tijd meegaat'

Wat kunnen wij voor u doen?

- Het ontwerpen van websites, voorzien van een duidelijke structuur en een aantrekkelijke lay-out
- Interactieve interface en heldere navigatiestructuur.
- Het opzetten van interactieve elementen die uw website kunnen verlevendigen.
- E-commerce oplossingen op maat.
- Video en geluid voor op het web.
- Plaatsing van uw website op onze server aan het Internet. Kijk hier voor onze pakketten!
- Plaatsing van websites op het Internet.
- Webpromotion: Het aanmelden van websites bij de grote zoeksystemen voor een goede bereikbaarheid op het Internet.
- Het schrijven van teksten in diverse talen en het scannen ;van afbeeldingen en foto's.
- Inbouwen van een taalwissel, zodat de site in verschillende ; talen te benaderen is.
- Onderhoud van websites, zodat deze altijd up to date blijven
- Zoekmachine optimalisatie

Al deze diensten worden door Maroli ICT zelf verzorgd. Wij hebben onze internet servers in een datacenter in het westen van ons land ondergebracht. De uptime van deze servers is, buiten vooraf gemeld onderhoud, 99,9%. Via ons monitoring panel controleren wij iedere minuut de status van onze server en dus ook onze services.

Wij praten er graag eens rustig met u over, zodat we een website kunnen ontwikkelen die geheel voldoet aan al uw wensen. Als u geïnteresseerd bent, vul dan ons 'Contact' formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug om uw vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen 024 6425264