Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/maroliict/domains/maroli-ict.nl/public_html/includes/menu.inc).

Online Redundant Backup

Online Redundant Backup

 

Een van de grootste uitdagingen voor bedrijven is hoe u het maximale uit uw bedrijf haalt en de verstoringen door een server falen tot een minimum te beperken. Shadowprotect maakt een snel en betrouwbaar herstel mogelijk, waar bescherming van uw gegevens centraal staat.

Shadowprotect maakt het mogelijk om een restore op een nieuwe server (fysiek of virtueel!) uit te voeren zonder dat daar veel onnodige tijd in gaat zitten. Maar deze image backup software kan veel meer. Het restoren van een folder is een fluitje van een cent met de wizards in het product. Of het nu gaat om SQL data, Exchange data of wat dan ook.
Het MSP systeem welke wij gebruiken voor remote monitoring en reporting, ondersteund de combinatie van Shadowprotect en Doyenz software in een gebruikersinterface voor beheer.

De opzet welke door storagecraft geadviseerd wordt is eerst een Onsite backup te maken op bijvoorbeeld een NAS disk, om dit vervolgens te repliceren naar een cloud oplossing. Recovery kan op deze manier erg snel gedaan worden, vaak al binnen een paar uur. Wilt u de herstelprocedure in een turbostand hebben? Ook dat kan. Dan maken we de Offsite backup naar een cloud oplossing waarop per direct uw server weer aangezet kan worden.

Ook deze software kunt u bij ons per maand afnemen.
Licentie voor een SBS server kost € 25,00
Licentie voor een Windows server kost € 50,00
Licentie voor een virtuele server kost € 40,00

De prijs voor een goede nas waarin twee harde schijven gemirrored zitten komt op ongeveer € 500,00. Dit is een eenmalige investering.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen