Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/maroliict/domains/maroli-ict.nl/public_html/includes/menu.inc).

Pakketten

Onze webhosting vind plaats op onze server in het Datacenter van Steenbergen.

Dit datacenter is voorzien van alle eigenschappen om een goed datacenter te zijn. Nagenoeg alles is dubbel uitgevoerd.

Onze server is opgedeeld in drie hosts. Een daarvan is de productie host. Hierop draaien alle websites en heeft de meeste resources ter beschikking.

Een tweede host is onze staging server. Deze is bedoeld voor het ontwikkelen van websites en het stagn (voorbereiden voor productiegang) van uw nieuwe websites.

De derde host is bedoeld voor het bewaren van backups van uw data. Dat gaat dan meestal om de data waar u het meeste om geeft. Daarnaast is dit ook een plaats waar wij de backups van beide andere machines (een kopie ervan) bewaren.

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor het draaien van Drupal Websites. De reden hiervoor is dat nagenoeg alle door ons gebouwde websites in Drupal zijn gebouwd. Daarnaast draaien ook OSCommerce, HTML en php gebasseerde websites prima op onze servers.

Echte pakketten kennen we niet. Het is en blijft maatwerk. Wel kunnen wij u een inidcatie geven wat webhosting bij ons kost. Dat kan namelijk al vanaf € 50,00 per jaar inclusief een .nl domeinnaam. Indien u een bedrijfsmatige website plaatst vergt dat meer aandacht van ons (monitoring en storingsdienst) en dan gaat het tarief snel naar € 120,00. Heeft u een website welke resource intensief is (bijvoorbeeld vele fotos welke gerendered worden, webshop gebasseerde website, database intensieve activiteiten) dan wordt het tarief maximaal € 170,00 per jaar.

Indien u meerdere websites bij ons onderbrengt, valt er over de prijzen altijd te discussieren maar niet over onze service. Deze blijft zoals het is.